A A
RSS


Diseminare Brasov – Saptamana 20-24 august 2012

Thu, Aug 23, 2012

Comunicate

In saptamana 20-24 august 2012, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! InfoCons, unica organizatie din Romania membru cu drepturi depline in Consumers International, membru fondator a Federatiei Asociatiilor de Consumatori din Romania a continuat campania de diseminare a materialelor educativ-informative – “o9atitudine!” cu sprijinul Centrului Informare Cetateni din cadrul primariei Brasov, a Regiei Autonome de Transport a orasului Brasov, si a Cinematografului Cityplex Brasov.

 

Prin aceasta campanie, A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! InfoCons aduce cat mai aproape de cetateni mesajul importantei unei dezvoltari durabile si a reducerii risipei alaturi de cunoasterea drepturilor consumatorilor si a temelor europene de interes general (Cetatenia Europeana, Anul European al Imbatranirii Active si al Solidaridatii intre Generatii, Cresterea Economica- materiale realizate in colaborare cu Europe Direct Information Centre, centru gazduit de A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! InfoCons) .

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.