Mohaci Mihai - Subprefect Jud. Brasov - Testimonial - InfoCons - Protectia ConsumatorilorImplicarea asociatiei si a campaniei “o 9atitudine” , pentru societaea civila in ceea ce inseamna protectia consumatorilor reprezinta o maturitate a societatii in care traim, o constientizare a nevoilor cetatenilor intr-o societate de consum, construita de multe ori pe alte principii decat respectarea cetateanului.

 

In viata noastra de zi cu zi avem nevoie pentru a progresa si a construi o stare de fapt normala, de “o 9atitudine” si trebuie sa recunosc ca aceasta expresie trebuie sa se regaseasca pe toate palierele societatii.

 

Societatea civila impreuna cu autoritatea statului in domeniu, constituie o veriga importanta in activitatea de protectie a consumatorilor. Activitatile diverse in care v-ati implicat incepand de la componenta de mediu pana la prestarea de servicii de calitate in turism ca si tot ce este legat de un consum durabil a facut ca “o 9atitudine” sa se afle in prima linie a acestui razboi de multe ori invizibil.

 

Doresc sa va felicit pentru ideiile si modul lor de abordare, a problemelor complexe pe care le-ati adoptat de-a lungul celor 10 ani, fiind mereu in slujba cetateanului si reprezentandu-l din partea societatii civile.

 

Mohaci Mihai

Subprefect Jud. Brasov

By o9admin