Marius Sticlaru – Director General – Q-East Software

“In 2001, cand am pus bazele Q-East Software, ne-am asumat misiunea de a seta standardele de excelență in IT, printr-o calitate ireprosabila a serviciilor si un acces sporit la suport de ultima ora si inovatie tehnologica pentru beneficiarii de solutii software din Romania.

Pe drumul nostru spre excelenta am avut parte de un partener extraordinar, A.N.P.C.P.P.S.Romania, care implineste in acest an 10 ani de activitate. Proiectele derulate impreuna au reprezentat pentru noi oportunitatea de a ne ralia unui scop comun: aceea de a construi, prin anduranta si dedicare, un consumator roman sigur pe deciziile sale, puternic prin informatia detinuta si mai exigent cu fiecare achizitie facuta.

Prin platforma Infocons. O 9 Atitudine ne-am adus aportul la  o schimbare bine venita in atitudinea consumatorilor romani, care se bazeaza acum pe un sprijin puternic in exercitarea drepturilor lor, gratie eforturilor A.N.P.C.P.P.S.Romania.

Recentul proiect pe care il derulam impreuna “Cere bonul fiscal” marcheaza un nou capitol al misiunii noastre de informare si responsabilizare a cetatenilor in lupta cu evaziunea fiscala, pentru a beneficia cu totii de un mediu economic sanatos si performant.

O companie responsabila cum este Q-East Software isi aduce aportul, prin toate resursele aflate la dispozitie, la constructia unei societati puternice, in ascensiune, cu cetateni protejati si un mediu de afaceri sigur. Pentru noi, garantia acestei constructii o reprezinta A.N.P.C.P.P.S.Romania,

Va dorim nenumarati ani de activitate, cu numeroase proiecte ambitioase si modele de responsabilitate, dupa care sa se poata ghida in continuare societatea romaneasca. Un calduros la multi ani!”

 Marius Sticlaru – Director General – Q-East Software

Marius Sticlaru - Director General - Q-East Software - InfoCons - Protectia Consumatorilor