Tag Archives: elevi

Cresterea gradului de siguranta a elevilor si cadrelor didactice

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (A.N.P.C.P.P.S.Romania) au participat in data de 14.09.2009 la lansarea proiectului de crestere a gradului de siguranta a elevilor si cadrelor didactice si oferirea de alternative educative pentru petrecerea timpului din pauze.Aceasta actiune a avut loc la scoala generala nr. 165 din sectorul 4 al Capitalei.Initiatorii acestui proiect sunt Partenerii organizatiei – Inspectoratul General al Politiei Romane  – Institutul de Prevenire si Psihosociologie.

In cadrul acestei lansari au fost diseminate  elevilor materiale informative – educative, precum si mici cadorui utile elevilor.

Elevi

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre schimbările climatice sau aveţi nevoie de informaţii suplimentare pentru teme sau proiecte, aţi ajuns unde trebuie.
Ghidul elevului: Voi ţineţi sub control schimbările climatice
Comisia Europeană a pregătit o broşură dedicată elevilor care conţine informaţii despre schimbările climatice şi rolul pe care ei îl pot avea în controlarea acestora. Puteţi descărca broşura aici. Gândiţi-vă de două ori înainte de a o tipări!
UNEP invită copiii din toată lumea să realizeze un desen care să-şi exprime sentimentele faţă de schimbările climatice, una dintre cele mai importante provocării ale tipurilor noastre, în cadrul Concursului internaţional de desen pe teme de mediu pentru copii.