Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania  – InfoCons, participa in perioada 1 -21.12.2014, la cel mai mare eveniment al iernii, Bucharest Christmas Shopping, ce se desfasoara la ROMEXPO (www.bucharestchristmasshopping.ro).

Reprezentantii si voluntarii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti  in pavilionul central, standul C17,  unde disemineaza materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!”, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti. Totodata consumatorii pot depunde sesizari in domeniul protectiei consumatorilor, iar agentilor economici expozanti li se va asigura consilierea si consultanta pe teme de protectia consumatorilor.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

By o9admin