A A
RSS


Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti targul BIFE SIM – Targul International de Mobila, Echipamente si accesorii, ce se desfasoara la ROMEXPO

Wed, Sep 10, 2014

Comunicate

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti targul BIFE SIM - Targul International de Mobila, Echipamente si accesorii, ce se desfasoara la ROMEXPO - Protectia Consumatorilor

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania  – InfoCons, participa in perioada 10 -14 septembrie 2014 , la targul BIFE SIM –  Targul International de Mobila, Echipamente si accesorii, ce se desfasoara la ROMEXPO ( http://www.bife-sim.ro/)

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti  in pavilionul A, standul a 311,  unde disemineaza materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!”, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti. Totodata consumatorii pot depunde sesizari in domeniul protectiei consumatorilor, iar agentilor economici expozanti li se va asigura consilierea si consultanta pe teme de protectia consumatorilor.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615