Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Teatrul Tineretului „Metropolis”

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu Teatrul Tineretului „Metropolis” ce are ca obiect consultarea si sustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de Educare si Informare a Consumatorilor in domeniul culturii.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro) unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Teatrul Tineretului “Metropolis” este o institutie de spectacole care-si desfasoara activitatea in baza O.G. nr. 21/2007 privind institutiile de spectacole si concerte, precum si desfasurarea activitatii de impresariat, fiind infiintata prin H.C.G.M.B. nr. 255/12.2006, si este reprezentata de domnul director George Ivascu.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul consumatorilor din Romania.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615