A A
RSS


MIHAI MARCEL BOTEZ – VRANCART

Fri, Sep 21, 2012

Testimoniale

Cu ocazia celebrării celor 9 ani de la înfiinţarea Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons domnul MIHAI MARCEL BOTEZ a oferit un testimonial pentru consumatorii din Romania:

 

 

„A.N.P.C.P.P.S. România – meditator imparţial în relaţia producător – consumator

 

Studierea comportamentului consumatorului este pentru VRANCART o preocupare permanentă, întrucât firma noastră poate afla cum îşi aleg cumpărătorii produsele necesare satisfacerii nevoilor, care sunt stimulii şi factorii care le influenţează alegerea.

În această perioadă A.N.P.C.P.P.S. România a fost alături atât de consumatori, prin sprijinirea drepturilor consumatorilor şi îndrumarea adoptării de către aceştia a unei noi atitudini comportamentale, cât şi de producători – fiind un mediator imparţial în relaţia producător – consumator.

Cu ocazia celebrării a 9 ani de activitate de la înfiinţarea A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons şi de la iniţierea Campaniei Naţionale “o9atitudine!” VRANCART vă transmite “La Mulţi Ani!” şi vă asigură de tot sprijinul necesar în atingerea obiectivelor privind promovarea valorii, calităţii şi a unui sistem de informare completa şi corectă a consumatorilor.”

 

Dr. Ec. Mihai Marcel Botez

Director General VRANCART SA