A A
RSS


Karin Both – Sef al Consiliului de Consum al DIN

Wed, Sep 5, 2012

Testimoniale

Cu ocazia celebrarii celor 9 ani de la infiintarea Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor şi Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Doamna Karin Both, Sef al Consiliului de Consum al DIN, Institutul German pentru Standardizare a oferit un testimonial prin care transmite gândurile dumneai consumatorilor din Romania.

 

“We congratulate A.N.P.C.P.P.S.Romania for their successful work over the last 9 years. Consumer Organizations like A.N.P.C.P.P.S.R are getting more and more important in our complex world to provide independent information for consumers to enable them to make informed choices. Standards can help, not only in the way, that they care for safety and quality of products and services, but also in delivering reliable and comparable testmethods as a basis for consumer information. We would be happyto work together with you to protect consumers through standards.”

Karin Both
Head of Consumer Council
DIN German Institute for Standardization

 

“Felicitam A.N.P.C.P.P.S.Romania pentru munca lor de succes din ultimii 9 ani. Organizatiile de consumatori precum A.N.P.C.P.P.S.R devin din ce in ce mai importante in lumea noastra complexa, pentru a furniza informatii obiective consumatorilor  pentru a le permite sa faca alegeri in cunostinta de cauza. Standardele pot ajuta, nu numai in maniera in care se preocupa de siguranta si calitatea produselor si serviciilor, ci si prin furnizarea de metode fiabile si comparabile de testare, ca baza in informarea consumatorilor. Am fi bucurosi sa colaboram cu dumneavoastra la  protejarea consumatorilor prin intermediul standardelor.”

Karin Both
Sef al Consiliului de Consum
DIN Institutul German pentru Standardizare

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International si membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori. InfoCons este marca inregistrata a A.N.P.C.P.P.S.Romania.