A A
RSS

Arhiva cuvinte cheie | "concurs"

9 zile de o9atitudine!

Thursday, June 28, 2012

Comments Off on 9 zile de o9atitudine!

Din 29 Iunie până pe 7 Iulie câştigi zilnic un premiu dacă eşti un consumator informat şi răspunzi corect la întrebările concursului de pe pagina noastra de Facebook. În fiecare zi lansam o întrebare al cărui răspuns îl poţi găsi în materialele de informare InfoCons pe teme de protecţia consumatorilor în reţeaua de magazine Cora, Carrefour, Inmedio, Relay, farmaciile Centrofarm, magazinele Plafar precum şi reţeaua Medlife şi cinematografe selectate din întreaga ţară!

Concurs tematic “Protectie”

Monday, August 17, 2009

Comments Off on Concurs tematic “Protectie”

Arata-ne ca stii sa surprinzi imagini deosebite! Surprinde o ipostaza sepciala in care sa evidentiezi tema concursului, “protectie”, scrie-ne cateva cuvinte despre ce anume te-a motivate sa faci asta si noi te vom premia. Inscrie-te folosind formularul de mai jos. Primii 50 de participanti vor primi legitimatie de membru simpatizant al A.N.P.C.P.P.S. Romania scutita de […]

Economiseşte pentru tine! Economiseşte pentru mâine!

Tuesday, June 23, 2009

Comments Off on Economiseşte pentru tine! Economiseşte pentru mâine!

Campania propune o reconsiderare personală a felului în care ne raportăm la utilizarea resurselor pe care adeseori le tratăm ca inepuizabile, din neatenţie, grabă sau obişnuinţă.

Ţara lui Andrei

Tuesday, June 23, 2009

Comments Off on Ţara lui Andrei

Proiectul "Ţara lui Andrei" este primul studiu naţional ce are ca obiectiv gestionarea mai eficientă a banului public prin eliminarea risipei.