A A
RSS


Comanda INFOCONS

Sun, Jan 25, 2009

Infocons

A.N.P.C.P.P.S. Romania realizeaza prima revista din Romania in domeniul protectiei consumatorilor, protectiei mediului si testelor comparative – InfoCons. Aceasta este o publicatie independenta, ce nu contine publicitate si nu promoveaza interese politice, etnice sau de alta natura in afara de cele de educare si informare a consumatorilor, a agentilor economici si a institutiilor publice ce se afla in slujba cetateanului.

Revista InfoCons este o publicatie lunara pe care o consideram deosebit de utila atat pentru angajatii dumneavoastra si cetatenii care vin in contact cu organizatia dumneavoastra, cat si pentru bunul mers al activitatii desfasurate, din perspectiva noutatilor legislative si actualitatilor din domeniu prezentate in revista. Printre temele abordate in cuprinsul revistei se numara: teste comparative (apar pentru prima data intr-o revista din Romania), drepturile consumatorilor, protectia consumatorilor in Uniunea Europeana, actualitati, consumul durabil si protectia mediului, produse si servicii financiare etc.

Va invitam sa veniti in sprijinul miscarii consumatoriste din Romania sustinandu-ne in educarea si informarea consumatorilor prin contractarea de abonamente la revista InfoCons si va rugam sa ne transmiteti completat prin fax (031-402.26.32; 021-311.51.62 ) sau e-mail (office@anpcppsr.ro ), formularul de comanda pentru abonamente atasat.

Va multumim si va asteptam in randul abonatilor revistei InfoCons!

Formular de comanda

Trimitand acesta comanda va asumati faptul ca datele inscrise mai sus sunt corecte.

Descarca formularul de comanda in format PDF.


Cuvinte cheie: ,