logos
Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”

„Investitii pentru viitorul dumneavoastra!”

Educatie si implicare civica prin cresterea accesului la informatie in domeniul protectiei consumatorilor – Biblioteca Nationala – Centrul de Resurse pentru Societatea Civila – Proiect Pilot Bucuresti

– Proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala –

Bucuresti, 22 decembrie 2009

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România – A.N.P.C.P.P.S. Romania deruleaza incepand cu data de 30 iulie 2009 la Secretariatul General din Bucuresti, str. Muzelor, nr. 1, proiectul “Educatie si implicare civica prin cresterea accesului la informatie in domeniul protectiei consumatorilor – Biblioteca Nationala – Centrul de Resurse pentru Societatea Civila – Proiect Pilot Bucuresti“, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Organism Intermediar pentru Axa Prioritara 3 – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public” a POS CCE. Valoarea totala a proiectului este de 96141,94 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 55925,03 lei.

Pentru atingerea obiectivelor proiectului de crestere a implicarii societatii civile in promovarea drepturilor consumatorilor, pentru a inlesni accesul la informatie in domeniul protectiei consumatorului si politicilor la nivelul Uniunii Europene prin mijloace moderne si performante, A.N.P.C.P.P.S. Romania a finalizat procedura de achizitionare a echipamentelor de tehnologia informatiei prevazute in cadrul proiectului.

Detalii suplimentare puteti obtine de la:

E-mail: office@anpcppsr.ro

By o9admin