si extraordinar de util pentru consumatorul roman care vrea sa plece in vacanta informat despre cele mai bune preturi la carburanti. Pentru a va veni in ajutor am testat pretul  motorinei si a benzinei pe ruta Bucuresti-Brasov, pe DN 1.

Asadar, acum rezultatul este la indemana oricui: cea mai ieftina motorina cu pretul de 5,16 ron, se gaseste la  benzinaria Euroil de pe raza localitatii Timis mai exact Timisu de jos, DN 1 KM. 159 iar cea mai scumpa are un pret de 5,67 ron si o gasim pe raza localitatii Comarnic , intr-o benzinarie Rompetrol.

In cazul benzinei, gasim cea mai ieftina marca la Lukoil Ploiesti (Statia Poarta 7)   la un pret de 5,25 ron pe raza centurii Ploiesti iar cel mai piperat pret, 6, 14 ron, il gasim intr-o benzinarie partener Rompetrol  de pe Soseaua de Centura  a statiunii Sinaia.

Studiul comparativ  a fost realizat in ziua de luni, 6 iunie 2011.

Totodata, A.N.P.C.P.P.S. Romania, membra in cadrul retelei International Consumer Research&Testing, prezinta consumatorilor  teste comparative pe diferite produse (produse electrocasnice, ape minerale, telefoane mobile, mp3, alimente). Mai multe teste comparative gasiti pe site-ul www.testecomparative.ro si in revista InfoCons.

By o9admin