A A
RSS


Studiu comparativ pe bauturi racoritoare

Fri, Aug 26, 2011

Comunicate

Astfel, am verificat etichetele mai multor produse atat carbogazoase, cat si necarbogazoase, din punct de vedere al ingredientelor pe care le au mentionate. Afla din tabele zaharurile si E-urile care sunt in bauturile racoritoare pe care le consumi si invata sa cumperi un produs in cunostinta de cauza.

Descarca tabelele de pe site-ul www.teste-comparative.ro, rubrica “Studii” si afla exact cate E-uri si cat zahar contin produsele pe care le achizitionezi sau ce conservanţi si coloranţi au acestea in compoziţie. Fii un consumator informat si utilizeaza informatiile pe care le ai la indemana, chiar pe eticheta!

 
Ajuta-ne sa te ajutam!
 
Informeaza-te inainte de a cumpara un produs pentru a sti exact ce anume consumi! Mai mult, Asociaţia Naţionala pentru Protectia Cosumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania iti pune la dispozitie website-ul e.o9atitudine.ro, accesibil de pe computer sau telefonul mobil. Prin intermediul acestuia, poti afla usor ce tip de E-uri (conservanti, coloranti, aditivi etc.) contin produsele pe care le achizitionezi!
 
Pentru mai multe informatii despre acest studiu de piata pe etichetele bauturilor racoritoare, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro! In curand iti vom pune la dispozitie si analizele acestor bauturi intr-un laborator acreditat in cadrul Uniunii Europene!