Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania,  in colaborare cu Departamentul pentru Afaceri Europene, a organizat manifestarea cu tema “Sportivi romani si performantele lor internationale”, in coordonarea d-lui profesor Cinta-Bine Nicolae si cu participarea Scolii cu clasele I-VIII nr.1 Pantelimon, judetul Ilfov. Manifestarea  si  premierea participantilor s-au desfasurat la centrul INFOEUROPA, din Calea Victoriei, nr. 88, in data de 21 mai, ora 10.

Activitatea a inclus discutii libere, un concurs de desen si de intrebari pe teme sportive si a avut ca scop dezvoltarea cunostintelor copiilor vis-a-vis de performantele sportivilor romani.  De asemenea, organizatorii au incercat prin evenimentul de azi , sa   implice elevii in constientizarea imaginii create Romaniei prin reusitele sportivilor  in cadrul competitiilor internationale si, nu in ultimul rand, sa le prezinte acestora importanta practicarii sportului de masa, in contextul dezvoltarii fizice si psihice armonioase si a integrarii sociale a individului.

La finalul manifestarii, atat copiii cat si profesorii participanti au fost premiati cu diplome, materiale informative si produse promotionale utile in activitatile scolare.

By o9admin