A A
RSS


Sedinta Grup de Lucru – A.N.P.C.P.P.S.Romania – A.N.A.T.

Fri, Nov 23, 2012

Comunicate

In data de 22 Noiembrie 2012, a avut loc sedinta  Grupului de Lucru  – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (A.N.A.T) si Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (A.N.P.C.P.P.S.Romania).

In cadrul acestui  Grupul de Lucru au fost discutate probleme pe tematici de control, cat si plata cu cardul la achitarea pachetelor de servicii si produse turistice

In cadrul acestei sedintei au participat din partea A.N.A.T – Domnul Dragos Anastasiu, Doamna Emilia Golita, Doamna Lucia Morariu,  Domnul Oleg Pelivan, Doamna Elena Miron, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania, precum si reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.