A A
RSS


Sedinta Consiliului de Export din cadrul Ministerului Economiei

Fri, Mar 29, 2013

Comunicate

Astazi, 29 martie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Punctele dezbatute de pe Ordinea de zi au fost urmatoarele:

 

  1. Stadiul Programului de târguri şi expoziţii internaţionale in noua formă, după reajustarea lui, in concordanţă cu bugetul alocat pentru anul 2013

 

  1. Informare privind activitatea Centrului CCIB de la Beijing

 

  1. Implicaţii ale desfiinţării CRPCIS-ului asupra capacităţii de susţinere a exportului

 

  1. Stadiul proiectului de modificare şi completare a HG 296/2007 privind aprobarea Mecanismelor de derulare a acţiunilor din Programul de promovare a exportului, administrat de Ministerul Economiei.

 

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.