A A
RSS


Sedinta Consiliul de Export – Ministerul Economiei

Mon, Apr 15, 2013

Comunicate

Astazi, 15 aprilie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei, din cadrul Ministerului Economiei.

 

Punctele dezbatute in cadrul reuniunii au fost urmatoarele:

–          Creşterea contribuţiei comerţului exterior la realizarea convergenţei reale, studiu realizat în cadrul Proiectului SMIS 27153 având ca beneficiar  CNP , prezentare sustinuta de domnul Academician Lucian ALBU, director, Institutul de Prognoză Economică din cadrul Academiei Române;

–          Perspectivele exportului in anul 2013,  noul context internaţional, prezentare realizata de domnul Ion GHIZDEANU, Preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză;

–          Domnul Mircea CÂRLAN, director Autoritate de Management a facut o scurta prezentare cu privire la Stadiul implememtării POS CCE. Operaţiunile gestionate de AM POS CCE 2013.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.