Ieri, 20 iunie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Comisiei pentru monitorizarea mecanismelor si instrumentelor de sustinere a exportului si problematica curenta de comert exterior din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

In cadrul acestei reuniuni a fost dezbatut Programul de targuri si expozitii international, organizat cu sprijin de la bugetul de stat, pentru anul 2013, precum si criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca o organizatie pentru a participa la astfel de targuri si misiuni. Domnul director al Departamentului de Comert Exterior, Costin Lianu le-a propus reprezentantilor asociatiilor profesionale, sa aiba in vedere si tarile din spatiul non-U.E. atunci cand isi programeaza participarile la targuri si misiuni.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a acestei Comisii inca din anul 2010, odata cu obtinerea statutului de membru in cadrul Consiliului de Export al Romaniei.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

 

 

By o9admin