A A
RSS


Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti la targul ROMTHERM – ROMEXPO

Thu, Apr 10, 2014

Comunicate

ROMTHERMAsociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania  – InfoCons, participa in perioada 10 – 13 aprilie 2014 , la targul ROMTHERM –  Expozitie Internationala pentru Instalatii, echipamente de Incalzire, Racire si de Conditionare a Aerului, ce se desfasoara la ROMEXPO ( http://www.romtherm.ro).

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti  in pavilionul C5, standul 88,  unde disemineaza materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!”, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615