Prin organizarea unei noi editii a ROMMEDICA, Romexpo isi propune sa creeze cadrul necesar dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.

Ca si in anii precedenti, expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul medical, fiind un eveniment adresat medicinei si farmaciei, respectiv firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private si asociatiilor din domeniu.

Asa cum v-am obisnuit, editia ROMMEDICA 2014 va asteapta cu lansari de produse inedite, tehnologii si informatii de ultima ora, totul intr-o atmosfera propice comunicarii si networking-ului. Asadar, pentru anul 2014 va propunem ca modalitate de promovare si dezvoltare a produselor si serviciilor Dumneavoastra participarea in cadrul ROMMEDICA.

Pe durata celor patru zile de desfasurare, pe langa vizionarea produselor si echipamentelor expuse, veti putea participa la conferintele acreditate cu puncte EMC, workshop-urile, cursurile de prim ajutor si lansarile de carte pregatite de Romexpo si partenerii sai. AICI puteti vizualiza Programul Targului.

Stand InfoCons - Rommedica

 

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti in Pavilionul C1, stand 53b  unde vor disemina materiale informative-educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!”, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti.

0219615 – IA ATITUDINE!

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

By o9admin