A A
RSS


Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons prezenti la IMM Forum ce se desfasoara la ROMEXPO

Thu, Mar 13, 2014

Comunicate

vizual_immforum_2014Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania  – InfoCons, participa in perioada 13 – 15 martie 2014 , la IMM Forum  (www.imm-expo.ro) ce se desfasoara la ROMEXPO, Sala Titulescu.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti la standul 13b,  unde vor disemina materiale informative-educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!”, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.