A A
RSS


Protectia-Consumatorilor.ro – Studiu de preturi a carburantilor pe A2

Wed, Jul 20, 2011

Comunicate

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania te pregateste de vacanta de la mare.  Astfel, asociatia a facut un test comparativ simplu si extraordinar de util pentru consumatorul roman care vrea sa plece in vacanta informat despre cele mai bune preturi la carburanti. Pentru a va veni in ajutor am testat pretul  motorinei si a benzinei pe autostrada A2, drumul spre litoralul romanesc.

Asadar, acum rezultatul este la indemana oricui: cea mai ieftina motorina cu pretul de 5,3 ron o găsim la kilometrul 67 al autostrazii, la o benzinărie  Petrom. Cea mai scumpa motorina de pe A2 are un pret de 5,67 ron si o gasim la o benzinarie Litro Rompetrol ce se afla la kilometrul 139.
In cazul benzinei, gasim cea mai ieftina marca la Petrom ( km 67)   la un pret de 5,43 ron iar cel mai piperat pret, 6,1 ron, il gasim tot in benzinaria Litro Rompetrol de la kilometrul 139.
Studiul comparativ  a fost realizat in ziua de miercuri, 8 iunie 2011.

Totodata, A.N.P.C.P.P.S. Romania, membra in cadrul retelei International Consumer Research&Testing, prezinta consumatorilor  teste comparative pe diferite produse (produse electrocasnice, ape minerale, telefoane mobile, mp3, alimente). Mai multe teste comparative gasiti pe site-ul www.testecomparative.ro si in revista InfoCons.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro .
Date de contact:
Alexandra Machitescu
0749 271 601
pr@protectia-consumatorilor.ro