A A
RSS


Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! – Studiu final pe ciocolata

Mon, Sep 26, 2011

Comunicate

     Acum trebuie sa afli care este cantitatea de cacao pe care o contine o ciocolata atat in invelis, cat si total!

 

     Dupa cum stii, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a comparat pentru tine ciocolata pe care o gasesti pe piata romaneasca.

     Astfel, am verificat etichetele mai multor ciocolate, din punct de vedere al ingredientelor pe care le au mentionate.  Verifica in tabel  continutul de cacao din produsele achitionate si invata sa cumperi un produs in cunostinta de cauza.

     Descarca tabelul final de pe site-ul www.teste-comparative.ro, sectiunea “Studii” sii afla exact cata cacao contine ciocolata consumata! Verifica, de asemenea, ce continut caloric, ce proteine, glucide, lipide, lipide saturate, sodiu  si ce E-uri au ciocolatele preferate de tine.

     Fii un consumator informat si utilizeaza informatiile pe care le ai la indemana, chiar pe eticheta!

Ajuta-ne sa te ajutam!

     Informeaza-te inainte de a cumpara un produs pentru a sti exact ce anume consumi! Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania iti pune la dispozitie informatii utile pentru a fi mereu la current cu continul produselor pe care le cumperi!

     Pentru mai multe informatii despre acest studiu de piata pe etichetele ciocolatelor, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!