A A
RSS


Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine in turism!

Wed, Sep 28, 2011

Comunicate

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine! este partener oficial al TarguluiInternational de Turism, “Winter Holiday”. Targul este organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (A.N.A.T.) impreuna cu A.N.P.C.P.P.S. Romania si Primaria Municipiului Bucuresti si are loc in perioada 29 septembrie – 2 octombrie la Palatul Parlamentului.

Lansarea oficiala a celei de-a doua editie a Targului “Winter Holiday” se va face prin sloganul „o9atitudine în turism!” si va avea loc  in Holul C4, al Palatului Parlamentului din Bucuresti, joi, 29 septembrie 2011, la ora 11.30.

Targul devine deja o traditie pentru consumatorul roman de turism care intelege importanta unei vacante stabilite din timp, prin prisma unui bune informari in domeniu. Astfel, Winter Holiday 2011 se bucura de prezenta a peste 100 de companii si institutii din domeniu, pe o suprafata de peste  5.000 m2 .Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania va fi si ea prezenta in cadrul targului cu un stand unde se vor disemina materiale informative si se vor putea obtine informatii utile despre drepturile consumatorului de turism.Ne vor sta alaturi toate Asociatiile de promovare a Turismului  din Romania, membre ale Federatiei FAPT ( Litoral-Delta Dunarii, Bucovina, Maramures, Sibiu, Sighisoara, Brasov, Prahova, Gorj si  Buzau), autoritati locale (primarii si consilii judetene), companii aeriene, parteneri hotelieri si parteneri internationali ai agentiilor de turism membre A.N.A.T. din Bulgaria, Grecia, Turcia, Israel, Ungaria.