A A
RSS


Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! in cadrul workshopului Corpus din Ungaria

Fri, Oct 7, 2011

Comunicate

      Prima editie a acestui atelier a avut loc in mai, anul curent. Continuarea cu cel de-al doilea workshop  vine in completarea celor stabilite deja cu ocazia primei intalniri.
      Astfel, workshopul care se desfasoara zilele acestea in Ungaria are ca tema principala instrumentele politice si strategii de promovare durabila.
     Mai mult, pe durata workshopului se vor atinge subiecte precum:
•    invatarea de bune practici în domeniul politicilor si in domeniul mobilitatii durabile din alte tari ale U.E.;
•    schimbul de cunostinte privind modul in care se promoveaza politica mobilitatii durabile in interiorul si exteriorul organizatiei reprezentate;
•    oportunitatea de a crea o retea cu alti promoteri ai politicii europene si cercetatori in domeniu;       
•    invatarea unor forme inovatoare, metode si cunostinte eficiente de brokeraj.

      In cadrul acestei intalniri vor lua parte reprezentantii unor universitati de prestigiu din Europa, ai Directoratelor Generale din cadrul Comisiei Europene, precum si reprezentanti ai altor organizatii europene.
      Specialistii A.N.P.C.P.P.S. Romania care participa la acest atelier de lucru sunt conectati direct pentru  a sublinia stransa legatura dintre drepturile consumatorilor si dezvoltarea durabila. In acest fel, vom avea toate informatiile pentru a incuraja si informa consumatorii sa se alinieze standardelor europene.
      Mai multe informatii despre acest atelier de lucru gasiti pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro si www.anpcppsr.ro. Pentru a fi la curent cu ultimele studii comparative realizate de A.N.P.C.P.P.S. Romania, nu uitati sa accesati site-ul www.teste-comparative.ro!