Programul se desfasoara pe parcursul a trei zile, timp in care vor lua cuvantul mai multi experti in ceea ce priveste Piata Unica Europeana. Printre acestia, amintim pe domnul Jerzi Buzek, presedintele Parlamentului European, doamna Diana Wallis, vice-presedinte al Parlamentului European, domnul Michel Barnier, Comisar European pentru Piata Interna si Servicii, Harbour Malcolm, presedinte al Comitetului Piatei Interne si Protectia Consumatorilor si domnul John Dalli, Comisar European pentru Sanatate si Consumatori.
      Pe durata acestui forum vor avea loc discutii si dezbateri pe temele specifice Pietei Unice. Mai mult, in cea de-a doua zi se vor desfasura opt workshopuri paralele: Calificari profesionale – potentialul Cardului Profesional European; Solutii alternative de rezolvare a conflictelor si solutii de rezolvare online a conflictelor-Viitorul; Bussines mai usor – Puncte ale Pietei unice; E-commerce – perspective si provocari; Detasarea lucratorilor si drepturile sociale fundamentale; Imbunatatirea functionarii dreptului privind achizitiile publice; Construind o punte intre cetateni si Piata Unica; Implementarea Pietei Unice pentru asigurarea drepturilor cetatenilor – povesti de succes din statele membre.
      Specialistii A.N.P.C.P.P.S. Romania care participa la acest eveniment sunt conectati direct la ultimele noutati privind drepturile consumatorilor la nivelul Pietei Unice Europene. In acest fel, vom avea toate informatiile pentru a incuraja si informa consumatorii sa se alinieze standardelor europene.
      Mai multe informatii despre acest forum cat si programul complet gasiti pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro si www.anpcppsr.ro. Pentru a fi la curent cu ultimile studii comparative realizate de A.N.P.C.P.P.S. Romania, nu uitati sa accesati site-ul www.teste-comparative.ro!

By o9admin