A A
RSS


Protectia-Consumatorilor.ro-o9atitudine! Alege cu grija ghirlandele de Craciun!

Tue, Dec 13, 2011

Comunicate

        Trebuie sa stii ca, printr-un raport al Uniunii Europene, consumatorii sunt avertizati ca 30% dintre ghirlandele luminoase de Craciun constituie un „risc de sigurantă major” in locuinte.
        De aceea, Protectia-Consumatorilor.ro –o9atitudine! te sfatuieste:
•    Fii un consumator vigilent si cumpara ghirlande luminoase de la comercianti de incredere, care garanteaza respectarea normelor de siguranta! Evita comerciantii ambulanti care nu iti ofera garantii pentru produsele pe care le achizitionezi
•    Nu lasa niciodata ghirlandele luminoase in functiune pe timpul noptii sau in absenta unui persoane in casa!
•    In caz de suspiciune a oricarui tip de problema cu privire la ghirlandele luminoase noi, nu iti asuma nici un risc. Returneaza-le magazinului si nu ezita sa faci o reclamatie!
         Cand vorbim despre problemele cele mai frecvente in cazul podoabelor de Craciun amintim ca in cazul a 30,4% din ghirlandele luminoase examinate s-au constatat probleme grave de neconformitate care produc riscuri sporite de electrocutare sau de incendiu, sau chiar de ambele tipuri.
          Asa ca tine cont de sfaturile de mai sus pentru a beneficia de produsele conforme!
         Viziteaza acum pagina noastra de Facebook “ Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor o9atitudine” sau site-ul www.protectia-consumatorilor.ro pentru mai multe informatii privind programele noastre de protectia consumatorilor!