A A
RSS


Protectia-Consumatorilor.ro- o9atitudine! Afla cate kilocalorii are branza topita pe care o consumi!

Wed, Nov 2, 2011

Comunicate

          Acum, poti afla cate kilocalorii consumi pe 100 de grame de branza topita, fie ca este feliata, la triunghiuri, la cuburi sau la sul. A.N.P.C.P.P.S. Romania a studiat etichetele si a aflat pentru tine aceste informatii.

          Rezultatele au dovedit ca, din cele 61 de produse comparate, 13 produse nu au mentionate informatiile nutritionale pe eticheta. Descopera singur cate kilocalorii au restul sortimentelor de branza topita!

     Ajuta-ne sa te ajutam!

          Descarca studiul integral si verifica branza topita pe care o consumi. Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza.  Numai asa poti afla ce contin produsele pe care le cumperi si cate kilocalorii consumi in doar 100 de grame de branza!


          Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete , privind numarul de kilocalorii continute de sortimentele de  branza topita de pe piata romaneasca, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa de e-mail:pr@protectia-consumatorilor.ro.