A A
RSS


Protectia-Consumatorilor.ro -o9atitudine! Afla cate fructe contin iaurturile cu fructe!

Thu, Nov 10, 2011

Comunicate

Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! a studiat pentru consumatorii romanii etichetele iaurturilor cu fructe care sunt disponibile in comert. A.N.P.C.P.P.S. Romania afla pentru tine cat continut de fruct au cu adevarat aceste produse!

Astfel, din cele 62 de iaurturi cu fructe a caror eticheta a fost studiata, procentul maxim de continut de fructe este de 33% iar minim este de 1%. Afla cate fructe au iaurturile pe care le consumi tu regulat!

            Ajuta-ne sa te ajutam!


            Descarca studiul integral de pe site-ul www.teste+comparative, sectiunea Studii si verifica iaurturile cu fructe pe care le consumi atat tu, cat si copiii tai! Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza. Numai asa poti afla ce contin produsele pe care le cumperi!


            Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind continutul de fruct din sortimentele de iaurturi cu fructe, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!