A A
RSS


Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! Afla cate E-uri contin tabletele de supt!

Tue, Nov 29, 2011

Comunicate

In sezonul rece, in topul produselor achizitionate se afla tabletele de supt,  folosite frecvent in tratarea durerilor de gat.
Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! a studiat pentru consumatorii romani etichetele produselor de tip pastila de supt, produse care se elibereaza oricui fara prescriptie medicala. A.N.P.C.P.P.S. Romania afla pentru tine care sunt aditivii si colorantii folositi in componenta produselor pe care le achizitionezi, atat pentru tine cat si pentru copiii tai.
Astfel, din cele 24 de tablete a caror eticheta a fost studiata, peste 75 % au minim un E in compozitie. Exista 2 produse fara niciun E,  6 produse cu un singur E ,  5 tablete de supt au 2 E-uri,  3 tipuri au 3 E-uri, tot 3 tipuri au 4 E-uri in compozitie,  4 tablete au 5 E-uri iar un produs contine maximum de 6 E-uri.

         Ajuta-ne sa te ajutam!

        Descarca studiul integral de pe pagina www.teste-comparative.ro, Sectiunea
“Studii” si verifica produsele care sunt disponibile pe piata farmaceutica! Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza. Numai asa poti afla ce contin produsele pe care le cumperi!

         Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind numarul de E-uri continute de tabletele de supt de pe piata romaneasca, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro !
Fii alaturi de noi si vei afla in curand care sunt produsele de tip tableta de supt care au contraindicatii!