A venit vremea unui produs indragit atat de adulti, cat si de copii: branza topita. Fie ca este felii, triunghiuri, la sul sau la cuburi, branza topita este intalnita des in alimentatia romanilor. A.N.P.C.P.P.S. Romania a studiat etichetele si a aflat pentru tine cate E-uri contin aceste produse.
     Rezultatele au dovedit ca, din cele 61 de produse comparate, nu exista niciun sortiment de branza topita care sa nu contina E-uri. Astfel, gasim cinci produse care contin peste 10 E-uri si tot cinci produse care contin un numar minim de E-uri (2).

     Ajuta-ne sa te ajutam!

     Descarca studiul integral de pe site-ul www.teste-comparative.ro, sectiunea “Studii” si verifica branza topita pe care o consumi. Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza.  Numai asa poti afla ce contin produsele pe care le cumperi!

     Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind numarul de E-uri continute de sortimentele de  branza topita de pe piata romaneasca, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro! Urmareste-ne si in curand iti vom dezvalui si Studiul Comparativ privind numarul de kilocalorii din branza topita!

By o9admin