A A
RSS


Protectia Consumatorilor – Lansare Proiectului “Scoala de Vacanta-Recreatia Mare”

Thu, Jun 30, 2011

Comunicate

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania in parteneriat cu Scoala Nr. 1 din Pantelimon,  judetul Ilfov, lanseaza proiectul „Scoala de Vacanta-Recreatia Mare”. Festivitatea de deschidere are loc pe 1 iulie la sediul scolii din Pantelimon, la 12:30.

Proiectul se va desfasura pe perioada 1 iulie – 31 iulie si are ca scop sprijinirea elevilor defavorizati din punct de vedere material, fiind predispusi absenteismului si abandonului scolar.
Programul proiectului cuprinde atat cursuri teoretice, cat si activitati practice. Dintre activitati amintim: „Matematica distractiva “, Club de lectura „Mouse-ul de biblioteca”, limbi straine, „English My Love”, „ Le jeux en francaise”,  dar si ateliere de lucru precum modelaj in lut, quilling, ikebana, origami, pictura, dans, teatru, activitati educative, moral-cetatenesti si de protectia mediului, activitati sportive si competitii.

A.N.P.C.P.P.S. Romania asigura copiilor in perioada proiectului un program placut, educativ, cultural, recreativ, incurajand comunicarea interpersonala. Toate acestea vor contribui la conturarea unui profil definit prin: deschidere spre comunicare, curiozitate, creativitate, spirit competitiv, incredere in sine, spirit de echipa, entuziasm, independenta, echilibru, toleranta.
Asociatia sprijina copiii implicati in proiect cu gustari si pranzuri la restaurante, racoritoare, apa, rechizite, accesul la muzee si vizionari de filme cu titlu gratuit.

Printre partenerii care ne sprjina in derularea acestui program amintim: Muzeul National al Satului ” Dimitrie Gusti”, Muzeul National Cotroceni, Muzeul National al Literaturii Romane, Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” , Gradina Zoologica Bucuresti, Palatul Parlamentului, City Grill, Cris-Tim, Coca-Cola, Danone, Diverta, HDS Inmedio, Afi Palace Cotroceni, Liberty Mall si Active Soft.

Scopul pe care A.N.P.C.P.P.S. Romania si-l propune este acela de a creste gradul de motivare scolara pentru elevii proveniti din familii dezavantajate social, formand competente, stimuland curiozitatea si atitudinea pozitiva. Prin acest proiect pregatim elevii sa devina consumatorii informati de maine.
Daca vrei sa vezi cum se desfasoara acest eveniment pas cu pas, intra  pe pagina noastra de Facebook ” Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor o9atitudine” sau pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro.