Participare sedinta Consiliului de Export

In data de 04.09.2012 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania –Infocons , au participat la sedinta Consiliului de Export, ce avut loc la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

A.N.P.C.P.P.S.Romania este membra a acestui Consiliu inca din anul 2010.

In cadrul sedintei au fost discutate urmatoarele probleme : a fost prezentata forma finala a Programului de targuri si expozitii internationale, organizat cu sprijin de la bugetul de stat pentru anul 2013, au fost stabilite criteriile suplimentare de repartizare a fondurilor bugetare pe domenii/ ramuri de export si de selectie pentru firmele participante la actiunile promotionale cu sprijin de la bugetul de stat precum si prezentarea cererii de primire in Consiliul de export a Patronatului Petrolului din Romania.

La sedinta au participat pe langa reprezentati ai diferitelor organizatii patronale – membrii ai consiliului si domnul Andrei Pogonaru Consilier al Ministrului delegat pentru mediul de afaceri

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori din Romania.

Pentru mai multe detalii privind activitatea desfasurata de A.N.P.C.P.P.S. Romania, va rugam sa accesati site-ul www.protectia-consumatorilor.ro.