A A
RSS


Participare A.N.P.C.P.P.S.Romania -InfoCons la Forumul pentru I.M.M.-uri

Wed, Mar 6, 2013

Comunicate

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, participa in perioada 06 – 08 martie 2013 la Forumul IMM-urilor, eveniment organizat de Romexpo, Camerele de Comert si Industrie ale Romaniei sub inaltul patronaj al Ministerului Economiei.

Evenimentul are loc la Centrul Expozitional Romexpo, in sala N. Titulescu A.N.P.C.P.P.S.Romania –InfoCons poate fi gasita la standul 07 unde reprezentantii si voluntarii organizatiei vor disemina materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!” ,pe diferite teme de interes pentru vizitatorii si participanti.

Evenimentul isi propune sa ajute la simplificarea si imbunatatirea cadrului de reglementare, facilitarea accesului la finantare si incurajarea spiritului inovator al IMM-urilor si cresterea competitivitatii acestora, prin crearea unei platforme de discutii intre toti reprezentantii sectorului IMM-urilor din Romania si autoritatile din domeniu.

Editia din acest an este una complexa, fiind destinata atat antreprenorilor cu experienta cat si celor aflati la inceput de drum, in cautarea de noi tendinte sau strategii eficiente de business.

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.