A A
RSS


Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” – noul membru al Retelei Nationale Info EU-RO

Tue, Sep 11, 2012

Comunicate

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania  a incheiat un protocol de colaborare ce are ca obiectiv diseminarea de materiale educativ informative pentru consumatori, astfel Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa “ este noul membru al Retelei Nationale Info EU-RO, retea specializata in diseminarea de materiale informativ educative pentru consumatori pe diferite teme de interes.

Din cadrul acestei retelei fac parte atat institutii ale statului, la nivel central si local, cat si companii care au dorit sa se alature miscarii de protectia consumatorului pentru ca acestia sa aleaga in cunostinta de cauza.

Incepand cu luna aceasta vizitatorii muzeului gasesc materialele realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!”, acestea fiind oferite consumatorilor cu titlu gratuit.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine! –  InfoCons,  desfasoara  campanii de educare si informare pentru consumatori  pentru cresterea gradului de informare al acestora cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au si pentru schimbarea mentalitatii acestora dintr-un consumator pasiv intr-un consumator european activ.

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.