A A
RSS


Managamentul deseurilor la nivel national in conditii de eficienta si competitivitate

Thu, Mar 11, 2010

Comunicate

In data de 11 martie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (A.N.P.C.P.P.S.Romania) au participat la conferinta „Managamentul deseurilor la nivel national in conditii de eficienta si competitivitate”, eveniment organizat de FinMedia la hotelul Crowne Plaza –Bucuresti.

Evenimentul a fost dedicat dezbaterilor cu privire la gestionarea deseurilor in Romania si a aspectelor financiare ale pietei deseurilor la nivel national.

In cadrul acestui eveniment Domnul Presedinte Sorin Mierlea a prezentat Campania de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului si consumului sustenabil.

Printre participanti au fost prezenti reprezentanti ai: Ministerului Mediului si al Padurilor, Garda Nationala de Mediu, Administratiei Fondului pentru Mediu, Institutului de Sanatate Publica Bucuresti, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri,Recolamp, precum si reprezentantii ai societatilor comerciale implicate in domeniu.