A A
RSS


Lectii deschise – Cambridge School of Bucharest

Mon, Nov 5, 2012

Comunicate

Astazi, 5 noiembrie 2012, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – o9atitudine! au sustinut o serie de prezentari ce au avut ca obiect informarea elevilor din cadrul Cambridge School of Bucharest in ceea ce priveste protectia consumatorilor.

S-a pus accent pe campaniile de educare si Informare “Alege santos! Traieste sanatos!” precum si “Citeste eticheta!”. Au fost diseminate materiale cu caracter informativ-educativ, atat elevilor cat si profesorilor, iar la finalul prezentarilor au primit chestionare pentru implicarea activa in miscarea de protectia consumatorilor.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.