A A
RSS


InfoCons: “Seminarul pentru schimb de bune practice in vederea unei mai bune corelari intre oferta educational a institutiilor si nevoile pietei muncii”

Tue, Apr 24, 2012

Comunicate

La acest eveniment au participat reprezentanti ai universitatilor, membri ai comitetelor sectoriale, patronate, sindicate, ONG–uri, Asociatia Nationala a Parintilor etc. Proiectul isi propune imbunatatirea adaptarii sistemului de invatamant superior la nevoile pietei muncii din Romania. Pentru atingerea obictivului propus una dintre componentele proiectului este realizarea unei platforme web-based de tip portal de job-uri care sa ofere posibilitatea interconectarii in cadrul unei platforme unice a studentilor, absolventilor, companiilor, cadrelor didactice si vizitatorilor.

alt

Parteneri in cadrul acestui proiect sunt: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Centrul National de Pregatire Statistica, Institutul National de Cercetare Stiintifica in Domeniul Muncii si Protectiei Sociale precum si ÖSB Consulting GmbH din Austria.