A A
RSS


InfoCons: Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S.Romania participanti in sedinta Comitetului Consumatorului – COCON

Mon, Jun 25, 2012

Comunicate

Astazi, 25 iunie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Comitetului Consumatorului – COCON, din cadrul Asociatiei de Standardizare din Romania (ASRO).

Aceasta intrunire a avut ca punct esential pe Ordinea de zi aprobarea votului ce urmeaza a fi transmis la COPOLCO pentru două teme noi si anume: Ghidul privind garantiile consumatorului, precum  si Ghidul pentru centrele de contact cu clientii.

Un alt subiect dezbatut a fost modul de realizare de catre membrii COCON, in Semestrul I 2012, a masurilor prevazute in Planul de activitate al COCON pe anul 2012.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons este membra cu drept de vot in ASRO, incepand cu anul 2012.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.