A A
RSS


InfoCons: Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania participanti in cadrul sedintetei Consiliului de Export al Romaniei

Mon, Jun 25, 2012

Comunicate

Astazi, 25 iunie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export alRomaniei, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Printre subiectele dezbatute in cadrul acestei reuniuni, se numara si prezentarea Programului de Actiuni privind pregatirea accesarii si implementarii fondurilor europene in perioada 2014-2020, de catre Ministerul Afacerilor Europene.

De asemenea, domnul Director al al Departamentului de Comert Exterior, Costin Lianu, a prezentat propunerile pentru Programului de târguri şi expoziţii internaţionale pentru anul 2013.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.