A A
RSS


InfoCons: Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S.Romania-o9atitudine! au participat la Festivitatea de deschidere a celei de-a XIV-a editii a Taberei Nationale de Proiecte de Mediu de la Muncel, jud. Iasi.

Mon, Jul 23, 2012

Comunicate

In data de 21 iulie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S.Romania-o9atitudine! au participat la Festivitatea de deschidere a celei de-a XIV-a editii a Taberei Nationale de Proiecte de Mediu de la Muncel, jud. Iasi.

A.N.P.C.P.P.S. Romania, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, organizeaza in fiecare an acest concurs de proiecte de mediu, in cadrul caruia participa elevi de gimnaziu si liceu din toata tara, care au castigat concursurile la nivelul judetului din care apartin.

Pentru participarea la acest concurs, elevii au pregatit atat o lucrare scrisa, cat si una practica, pe teme de protectia mediului. Pe parcursul a doua zile, 21 si 22 iulie, juriul, care este format din profesori universitari si reprezentanti ai Agentiei Nationale de Protectia Mediului, vor analiza lucrarile si vor decide castigatorii. Festivitatea de premiere va avea loc marti, 24 iulie 2012, cand reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-o9atitudine! vor oferi diplome si premii, atat castigatorilor, cat si celorlalti participanti.

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.