A A
RSS


InfoCons: Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la sedinta Comisiei de dialog social pe langa Ministreul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Fri, Jun 29, 2012

Comunicate

Ieri, 28 iunie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la şedinţa Comisiei de dialog social de pe lângă Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

In cadrul acestei intruniri, s-au dezbatutproiectele de acte normative iniţiate şi avizate în luna  iunie 2012:   Proiectul de Ordin pentru aprobarea cantităţilor de motorină aferente trimestrului I – 2012, ce beneficiază de ajutor de stat acordat sub formă de rambursare si Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind schema de ajutor specific acordat producătorilor de lapte şi de carne de vită din zonele defavorizate.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons este membra in cadrul Comisiei de dialog social, incepand cu anul 2012.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania -A.N.P.C.P.P.S.Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.